O nama

Pre tačno 10 godina, ekipa entuzijasta se okupljala na FON-u, oko studentske ogranizacije FONIS, sa idejom da studentima IT smera pruži dodatnu edukaciju iz sveta programiranja. Nakon par godina FONIS prerasta u veliku IT organizaciju.

Ta ista ekipa entuzijasta danas vodi ozbiljne IT kompanije i IT projekte. Pored tehnologije, sport je nit koja nas dodatno sve povezuje, a pre svega basket. Sećam se davno održnog Biz Buzz turnira u basketu. Tada se, iako mala, IT zajednica okupila oko jednog sjajnog projekta, gde smo svi pored sjajnih učenja, imali i deo rekreacije uz turnir u basketu.

Kako danas svi negde žure, nemaju vremena da spuste tempo i zastanu na trenutak da uživaju i odmore, došli smo na ideju da to pokušamo da rešimo. A kada se već bavimo rekreacijom i druženjem, zašto uz sve to da i ne pomognemo, onima kojima je pomoć najpotrebnija, a to su naša deca.

Pozivam sve IT stručnjake i IT entuzijaste da izađemo na teren, ostavimo na trenutak računare po strani, igramo basket i pritom budemo humani.

- Nemanja Čedomirović ispred organizacionog tima turnira.

Organizatori turnira - GrowIT, PHP Srbija i Ardeo Solutions.